Activiteiten

Activiteiten in Apeldoorn:

Voor de meest actuele activiteiten in Apeldoorn en omgeving gaat u naar uitinapeldoorn.nl

Paleis het Loo:

Paleis Het Loo is een voormalig koninklijk paleis, tegenwoordig een nationaal museum, gelegen aan de rand van Apeldoorn. Meer info op: paleishetloo.nl.   

Kröller-Müller museum:

Nabij Apeldoorn in het Kröller-Müller Museum vind je de op één na grootste Van Gogh verzameling ter wereld: bijna 90 schilderijen en ruim 180 tekeningen. Meer info op: krollermuller.nl

Nationaal Park de Hoge Veluwe:

Nationaal park in de provincie Gelderland is gesticht in 1935. Het park is tegenwoordig circa 5.400 hectare groot en beslaat ongeveer vijf procent van de Veluwe, het grootste laagland natuurterrein in Noordwest-Europa. Meer info op: hogeveluwe.nl.

Apeldoorn centrum:

In slechts een paar minuten lopen van B&B Villa Sonnevanck ben je in het autovrije centrum. In de binnenstad kun je goed winkelen en er zijn diverse restaurants en uitgaansgelegenheden. Meer info op: apeldoorn-binnenstad.nl.

CODA Apeldoorn:

CODA is hét cultuurhuis van Apeldoorn bestaande uit een bibliotheekmuseum en archief. Het CODA is een bron van inspiratie op het gebied van literatuur, kunst en erfgoed – middenin het hart van de stad. Meer info op: coda-apeldoorn.nl.

Translate »